REFLECTION WEEKEND

Een voor jou gepersonaliseerd weekend. Een weekend waarin je intensief begeleid wordt om jouw bewustwordingsproces en persoonlijke ontwikkeling verder te stimuleren.

Wil jij weten waar je bent dit moment staat en welke mogelijkheden in jouw persoonlijkheid zitten om de volgende stap te maken?

 Wij bieden je een weekend weekend aan die gekoppeld is aan jouw vragen en doelen. Door een evenwicht te vinden in jouw bewustzijn en je verlangens met een zoektocht naar datgene waar jij naar verlangt te realiseren.

 Wij doen dit door verschillende methodieken en technieken, een combinatie van oa Brainstormingsessie, Mindmapping, Enneagram, Kernkwadranten etc. te gebruiken om te reflecteren en te laten zijn van manieren om je te helpen en te leven.

Je wordt op een zeer persoonlijke manier gecoacht door een klein team van professionals en in een serene, sfeervolle omgeving voorzien jij centraal staat. Je zult in onze eigen inpandige loft hebben dat alles in je geval is. Het zal je niets dragen.

 Geef jezelf een moment voor jezelf als meest waardevol geschenk.

Tijden: Je arriveert vrijdagnamiddag en we nemen zondagavond weer van elkaar afscheid

Locatie: Antwerpen, een boogscheut van wijk "'t Eilandje".

Overnachting: Er zijn naar keuze twee mogelijkheden:

     In onze eigen gasten loft waar het u aan niets ontbreekt

busje

     Extern in hotel U-Eat & Sleep in de wijk het Eilandje in Antwerpen

 

Wil je meer informatie over dit reflectieweekend? neem dan contact met mij op: info@caritasutherland.com wij maken graag afspraak om jouw wensen te bespreken.

Carita Sutherland