Another View Tour

Moet jouw bedrijf (opnieuw) geprikkeld worden om de juiste richting op te gaan? Wil jij op een betere en leukere manier doen wat je al deed? Sneller komen waar je wilt zijn? Ik kan jou en je bedrijf hierbij helpen.

Als Elevation Expert werp ik een frisse blik op jouw bedrijf om samen iets neer te zetten dat jou, jouw team en jouw bedrijf verder kan laten groeien en ontwikkelen. Waar een Trendwatcher of Trendanalist vaak bezig is met het analyseren en beschrijven van trends, houd ik me als Elevation Expert meer bezig met het praktisch en gericht toepassen van trends en ontwikkelingen in de markt.

Hoe ik dat doe? Niet door jou van een afstand te vertellen hoe het moet, maar door samen aan de slag te gaan. Door samen naar de ontwikkelingen in de markt te kijken, consumentengedrag te analyseren en actuele trends naar jouw bedrijf of organisatie te vertalen. Een voorbeeld hiervan is de Another View Tour. Deze inspiratiesessie heb ik speciaal ontwikkeld om bedrijven en organisaties te prikkelen en inspireren om met een frisse blik naar de toekomst van hun bedrijf te kijken.

Tijdens deze interactieve tour neem ik een deel van het managementteam of directie mee naar een stad zoals: Antwerpen, Rotterdam of Amsterdam maar dit kunnen ook steden zijn zoals Londen, New York of Tokyo. Dit doe ik omdat ik de organisatie zo uit de comfort zone haal en in een nieuwe en andere omgeving een frisse blik geef op de toekomst van het bedrijf.

De Another View Tour is een persoonlijke sessie die ik op maat maak in overeenstemming met de klant. Zo kies ik bijvoorbeeld ook, afhankelijk van de behoeftes, samen met de klant de stad uit.

Tijdens de tour door een van deze steden houden we de lijntjes kort en speel ik direct in op de situatie van de organisatie. De tour bestaat uit 3 elementen:

•           Stellen van vragen die gericht zijn op jouw bedrijf

•           Voorhouden van problemen waar jouw bedrijf op dit moment tegenaan loopt

•           Inspireren en laten zien waar kansen liggen

•           Het voorleggen van consumenten trends

Benieuwd wat de Another View Tour voor jouw bedrijf kan betekenen? Laat het me weten! Ik denk graag met je mee (info@caritasutherland.com)

 Pssst…

Vandaag nog beginnen om met een frisse blik naar je bedrijf te kijken? Dan heb ik hier alvast 2 praktische tips voor je:

1. Stel jezelf wekelijks de vragen over je bedrijf:

•            Hoe onderscheiden wij ons ten opzichte van anderen?

•            Hoe vertellen wij ons verhaal?

•            Wie zijn onze klanten?

2. Blijf je bedrijf ontwikkelen door te reflecteren. Kijk goed om je heen naar de nieuwe ontwikkelingen en hoe daarop gereageerd wordt.

Carita SutherlandComment