WELK WOONTYPE BEN JIJ? DOE DE DECORETTE INTERIEUR TEST.

Na er een aantal maanden druk mee te zijn geweest mag ik het dan eindelijk met jullie delen: ik heb voor Decorette een woonstijl-test mogen ontwikkelen! Afgelopen week heeft Decorette de woonstijl test op de vt wonen&design beurs in Amsterdam gelanceerd en nu kan ook iedereen de woonstijl test thuis achter zijn laptop, tablet of smartphone doen.

 Met de tool die ik samen met Decorette heb ontwikkeld ontdek je binnen enkele stappen welk woontype jij bent en welke woonstijl jouw karakter weerspiegeld. Een woonstijl waar jij je écht thuis voelt. Het draait bij deze woonstijl test allemaal om het personaliseren van je leefomgeving. Ik heb deze test opgezet vanuit bepaalde leefstijlen die te onderscheiden zijn in 9 verschillende woonstijltypes. Zo heb je bijvoorbeeld ‘de Optimist’ of ‘de Kritische’, maar ook ‘de Zorgzame’. Al deze woonstijltypes zijn gebaseerd op persoonlijke kenmerken.

De test bestaat uit 6 beeldende vragen en 6 tekstuele vragen. Na het beantwoorden van deze 12 vragen krijg je jouw persoonlijke woonstijl toegewezen en ontvang je op je mail na invulling van je gegevens een afspraak voor professioneel en persoonlijk advies van een woonstijl specialist.

Alle vragen die je tegenkomt in de test zijn psychologisch onderbouwd. We zijn dan ook lang bezig geweest om de juiste vragen en beelden samen te stellen. Dit is een heel interessant traject geweest. Het was dan ook geweldig om te zien dat de test zo positief werd ontvangen door bezoekers van de vt wonen&design beurs in Amsterdam afgelopen week. Leuk detail: de test werd niet alleen individueel gedaan, maar ook door koppels om te zien welke gezamenlijke woonstijl er te ontdekken viel. Verschillende generaties reageerden heel enthousiast. Wat dat betreft ben ook ík geslaagd voor de test!

Benieuwd welk woontype jij bent? Klik hier om de Decorette stijl test te doen.

Carita Sutherland