REFLECTION WEEKEND

Een voor jou gepersonaliseerd weekend waarin je reflecteert op jouw professioneel en persoonlijk leven. Een weekend waarin je intensief begeleid wordt om jouw bewustwordingsproces en persoonlijke ontwikkeling een boost te geven.

Read More
Carita Sutherland
DE JUISTE BALANS

Bedrijven, van klein tot groot, vragen mij,  hoe om te gaan met veranderingen, in samenwerkingsprocessen? De combinatie van medewerkers van verschillende generaties, resulteren in uitdagingen welke we tegen komen binnen organisaties.

Read More
Carita Sutherland
Tijd voor transformatie

Verandering begint meestal bij jezelf. Door jezelf uit te dagen en door te kijken waar de behoeftes liggen in de maatschappij kun jij hier de passende oplossing voor bedenken en aanbieden. Wat zijn de trends en innovaties voor de komende jaren? En hoe ga jij daar als ondernemer mee om? Think Forward.

Read More
Carita Sutherland
Another View Tour

Moet jouw bedrijf of organisatie (opnieuw) geprikkeld worden om de juiste richting op te gaan? Wil jij op een betere en leukere manier doen wat je al deed? Sneller komen waar je wilt zijn? Ik kan jou en je bedrijf of organisatie hierbij helpen.

Read More
Carita SutherlandComment